Висока майстерність та спортивний дух юних картингістів

Картинг – це не тільки машинки, як дехто вважає. Це спорт, який вимагає гарної фізичної підготовки, цілеспрямованості і витривалості. Підлітки нашого містечка неабияк захоплюються технічною творчістю, а особливо картингом. Їхній особливий почерк можна впізнати з-поміж сотні: вони завжди динамічні і ведуть безкомпромісну боротьбу за головні нагороди змагань. У гуртку «Юний картингіст» Луцького міського ЦНТТУМ займаються ті, хто по-справжньому захоплений улюбленою справою, адже заняття картингом – задоволення не з дешевих. Але вихованці разом зі своїми батьками та керівником гуртка Сергієм Ігоровичем Ковальчуком по можливості роблять все своїми руками. Педагог вчить своїх вихованців бути слюсарями, електриками, малярами, мотористами, а вже потім гарними гонщиками, адже гуртківець має відчувати карт, на якому він їде.

Під час осінніх канікул юні картингісти показали майстер-клас з їзди на картах та одночасно відбулися міні змагання серед учнівської молоді. Головна мета заходу - активна діяльність вихованців з набуття техніко-технологічних знань, практична підготовка їх до участі в масових заходах вищого рівня та оволодіння уміннями і навичками з технічної творчості. У змаганнях взяло участь дві команди з назвами «10.00» та «15.30». Батл вдався! На одну десяту секунди виборола І місце команда під назвою «10.00». Відповідно команда «15.30» посіла почесне ІІ місце.

Бажаємо вихованцям гуртка «Юний картингіст» цікавого навчання, нових злетів та творчих пошуків, адже заняття картингом – це хороший трамплін не тільки для великого спорту, а й для майбутньої професійної кар’єри!

Солодовник С.В., методист.


Корисні посилання