Міські виставки-конкурси

26 березня 2019 року на базі Луцького міського ЦНТТУМ відбулося відкриття міських виставок-конкурсів з науково-технічного напрямку: «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!».
На відкритті були присутні представники управління освіти, керівники закладів освіти міста, представники медіа. Захід відкривала начальник управління освіти Зіновія Лещенко, яка зосередила увагу на багатогранному потенціалі дитячої творчості, подякувала дітям та педагогам міста за високу майстерність представлених робіт. 
Директор Луцького міського ЦНТТУМ Ігор Данильчук у своєму виступі підсумував результати роботи закладів освіти з напрямку технічної творчості у Центрі та місті Луцьку за поточний навчальний рік.
Цього року на трьох виставках-конкурсах презентовано понад 270 робіт.
Традиційно популярною є виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!» на якій представлено понад 180 робіт, здебільшого у таких номінаціях: вишивка різними техніками, народна іграшка, вироби з дерева та глини, лялька-мотанка (взяли участь 25 закладів). 
Експозиція виставки «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» зібрала 41 експонат, які представили 17 закладів освіти міста Луцька. Значна кількість робіт презентована у секціях: радіоелектроніка, електротехніка, промислова техніка.
На виставку технічного моделювання для молодших школярів подано 55 робіт (із 10 ЗЗСО). Найбільш масово представлені номінації: найпростіші авіа-, судно-, авто-моделі, прості механізми, іграшки та механізми.
Переможці міських виставок представлятимуть наше місто на обласному на всеукраїнському етапах.
 
Міська виставка-конкурс Міська виставка-конкурс  Міська виставка-конкурс  Міська виставка-конкурс
 
 
Міська виставка-конкурс Міська виставка-конкурс  Міська виставка-конкурс Міська виставка-конкурс
 

Корисні посилання