Міські виставки-конкурси технічної творчості

27 березня 2012 року на базі Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відкрилися вже традиційні виставки-конкурси технічної творчості

 


Луцький міський ЦНТТУМ
27 березня 2012 року на базі Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відкрилися вже традиційні виставки-конкурси технічної творчості у трьох напрямках: науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та виставка робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.
Луцький міський ЦНТТУМ
Це прекрасна нагода для учнів, вихованців різноманітних гуртків та дитячих об’єднань підвести підсумки своєї роботи за цілий навальний рік.
На відкритті виставки були присутні представники Луцької міської ради, управління освіти, директори навчальних закладів міста. Захід відкрив директор Луцького міського ЦНТТУМ Данильчук І.Є., який підвів підсумки роботи з напрямку технічної творчості в місті Луцьку за 2011 рік.
Експозиція виставки «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» зібрала понад 60 експонатів, які представили 20 навчальних закладів міста Луцька. Значна кількість робіт презентована у секціях: радіоелектроніка; електротехніка; сільське господарство, екологія, енергозбереження, медицина, біологія.

Близько 250 робіт презентовано на виставці декоративно-ужиткового мистецтва здебільшого у таких номінаціях: художнє різьблення по дереву, народна лялька, бісероплетіння, вишиванка, живопис, малюнок (взяли участь 24 ЗНЗ) та понад 70 робіт (16 ЗНЗ) початкового технічного моделювання у номінаціях: вироби в техніці оригамі та паперової пластики, найпростіші авіа-, судно-, авто-моделі, прості механізми, іграшки та механізми.

За підсумками робити журі кращі експонати будуть відібрані на обласні виставки технічної творчості.
Запрошуємо відвідати виставки технічної творчості, які будуть тривати до 30 березня 2012 р. за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 18, каб. №№ 46, 49. Виставки діють з 9.00 до 17.00.

 

 


Корисні посилання