Змагались майбутні чемпіони «Формули – 1»

16  листопада 2014 року на базі комунального закладу «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат», де знаходиться філія  Луцького міського Центру науково-технічної творчості гуртка «Юний картингіст» відбулися вдруге і, це вже стане гарною традицією, міські змагання з картингу.


16  листопада 2014 року на базі комунального закладу «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат», де знаходиться філія  Луцького міського Центру науково-технічної творчості гуртка «Юний картингіст» відбулися вдруге і, це вже стане гарною традицією, міські змагання з картингу. Метою яких було стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку дітей; подальший розвиток, вдосконалення, популяризація науково-технічної творчості, автоспорту серед учнівської молоді.

У змаганнях брало участь 24 вихованця Центру віком від 6 до 15 років. Програмою змагань передбачалася особиста першість у швидкісному маневруванні у п’яти  класах картів: «Мікро», «Міні», «Піонер-А», «Піонер-Б», «Кадет».

За результатами змагань:

І місце – Слободян Богдан, ІІ місце – Герасимчук Владислав, ІІІ місце – Веремчук Борис у класі «Мікро»;

І місце – Матіців Жан, ІІ місце – Ковальчук Сергій, ІІІ місце – Ткачук Дмитро у класі «Міні»;

І місце – Дудка Віталій, ІІ місце – Курлович Олександр, ІІІ місце – Шевчук Лука у класі «Піонер - А»;

І місце – Крищук Назарій, ІІ місце – Новосад Михайло, ІІІ місце – Одішарія Назар у класі «піонер - Б»;

І місце – Порва Борис, ІІ місце – Черніков Антон, ІІІ місце Довгополюк Роман у класі «Кадет».

міські змагання з картингу

Переможців нагородженно медалями та дипломами Центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти Луцької міської влади, усіх учасників змагань – дипломами за активну участь та солодкими призами від СТК «Волинь-Карт». Нагороди вручали гості змагань: Гребенюк Олег Володимирович – начальник управління освіти Луцької міської ради, Волинець Юрій Йосипович – голова комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради, головний суддя змагань, ветеран спортивно-технічних видів спорту Доленко Олег Миколайович.  Завітав на змагання і керівник ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», депутат Волинської обласної ради Чорнуха Ігор Вікторович, який подарував гуртківцям набір інструментів.

Подяки  управління освіти Луцької міської ради за високу результативність роботи,  за вагомий внесок у підготовку та проведення змагань з картингу серед учнівської молоді оголошено   керівнику гуртка Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради – Ковальчуку Сергію Ігоровичу,а також Ковальчуку Ігорю Вікторовичу(директор СТК «Волинь-Карт»), Доленку Олегу Миколайовичу(головний суддя змагань, член федераці картингу Волинської області), Бондаруку Дмитру Ігоровичу (член суддівської колегії та федерації картингу Волинської області).

Приємно було спостерігати за тим, яке задоволення отримали від цього спортивного дійства та його результатів організатори, учасники та гості змагань. 


Корисні посилання