14-річний студент

Вихованець гуртка інформатики Литвішко Антонв 14 років став студентом фізико-математичного факультету Східноєвропейського університету імені Лесі Українки.


Ми завжди щиро радіємо успіхам наших вихованців, таким як перемоги в різноманітних конкурсах, змаганнях, участь в конференціях. Наголошуємо, що ці здобутки допоможуть в майбутньому вступити до омріяного вишу та здобути сучасну спеціальність.
Вихованець гуртка інформатики Литвішко Антон вже здолав першу важливу сходинку на шляху до професії програміста – став студентом фізико-математичного факультету Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. І це в 14 років! ЗНО з математики здав на 195 балів. Таким студентом могли б пишатися і столичні вузи.
Але спочатку була кропітка та наполеглива праця. В день іноді розв’зувалось по 100 задач з математики, а ще фізика, інформатика. В 12 років Антон брав участь у конкурсі-захисті наукових робіт Малої академії наук, в обласному конкурсі «Екософт». Ще раніше – в конкурсі «Samsung назустріч знанням». Він був учасником Міжнародної студентської конференції «….». 
Антон постійно брав участь і показував високі результати в конкурсі комп’ютерної грамотності «Бобер», в усіх заходах, що проводились у нашому Центрі: «Посвята в юні інформатики», «Острів скарбів», «Ярмарок ідей», тощо. Юнак був незмінним переможцем усіх інтелектуальних конкурсів, що проводились на гуртку. Ерудований і товариський, він був душею групи, її старостою. Активна життєва позиція завжди приводила його у вир цікавих подій нашого гуртка, закладу, міста.
 Аудиторії університету не були для Антона чужими і дивними. Адже ще в минулому навчальному році він разом з керівником гуртка та іншими вихованцями ЦНТТУМ відвідував лекції з інформатики, що проводились в СНУ імені Лесі Українки та в ЛНТУ представниками Луцького IT-кластеру. 
Ми вітаємо Антона зі вступом на улюблену спеціальність, бажаємо успіхів у навчанні! Чекатимемо на випускника в стінах нашого Центру, можливо, навіть, в якості працівника.


Корисні посилання