Гурткове життя юних інформатиків протягом навчального року

В кінці кожного навчального року юні інформатики нашого Центру підводять підсумки: чого вони навчились, які перемоги здобули.


В кінці кожного навчального року юні інформатики нашого Центру підводять підсумки: чого вони навчились, які перемоги здобули. Пригадавши головні події гурткового життя, зробили висновок, що засвоєно чимало нових знань, створено чимало проектів. Ми маємо чим пишатися цього навчального року: перше місце в Міжнародному бліц-турнірі комп'ютерної графіки та Web-дизайну, перемога команди ЦНТТУМ в обласному конкурсі юних інформатиків, аматорів комп'ютерної техніки, призове місце у Всеукраїнському чемпіонаті "Екософт", ряд нагород в регіональному турі конкурсу комп'ютерних талантів "Золотий байт", перемоги в інших міських та обласних змаганнях. Це заслуга наших гуртківців Артемука Олександра, Бондаря Ярослава, Решетника Дениса, Лахая Владислава, Ісаєва Максима, Лугініна Богдана, Литвішко Антона, Мацюк Дар'ї, Корнелюка В'ячеслава, Курти Олега.

Ми пригадали, як проходили випробування Міжнародного інтерактивного конкурс укомп'ютерної грамотності "Бобер". В результаті маємо 31 відмінний і 10 добрих результатів. Приємно було отримати дипломи та диски від організаторів.

Наші вихованці, навчаючись, не раз проходили різноманітні тести. Тому вони добре розуміють їх важливість у навчальному процесі. На конкурсі тестів у старшій віковій категорії перемогу отримала Мацюк Дар'я. За неординарний підхід, майстерність програмування та почуття гумору відмічено було також Артемука Олександра. В молодшій категорії найцікавішим виявився тест Савича Івана. Роботу Марчевського Олександра було відмічено за патріотичний дизайн та зміст.

Завзятими і наполегливими виявилися наші гуртківці і у конкурсі "Зроби Інтернет кращим". Своїми блогами збагатили всесвітню мережу Гулюк Дмитро, Хабазняк Владислав, Марчак Микола, а переможцем став Решетник Денис.

Навчальний рік юні інформатики завершили інтелектуальною бізнес-грою. В ній треба було проявити свій кругозір, зокрема знання з інформатики, історії, географії, кулінарії, тощо а також товариськість, уміння поводитись з грішми і почуття гумору.  Гра була дуже азартною. Питання треба було спочатку купити за спеціальні гроші - єврики - а вже потім відповісти на нього. І хоч запитання були дуже складними, навіть, для дорослих, юні інформатики осилили більшість з них. За результатами гри найкращими інтелектуалами було визнано Ісаєва Максима, Литвішко Даниїла, Курту Олега, а титул абсолютного чемпіона і перехідний символ мудрості - сова - дістались цього року Лахаю Владиславу. Хороший настрій усім учасникам забезпечили солодкі подарунки від батьківського комітету.


Корисні посилання