Міські виставки-конкурси технічної творчості учнівської молоді

24 березня 2014 року на базі Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулося відкриття міських виставок-конкурсів з науково-технічного напрямку: «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!».

 


24 березня 2014 року на базі Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулося відкриття міських виставок-конкурсів з науково-технічного напрямку: «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!».

Презентація робіт на виставці – це прекрасна нагода для учнів, вихованців гуртків різних напрямків  та дитячих об’єднань підвести підсумки своєї роботи за цілий навчальний рік.

На відкритті були присутні представники управління освіти, директори та заступники навчальних закладів міста. Захід відкрив начальник управління освіти Олег Гребенюк.

Директор закладу Ігор Данильчук у своєму виступі підвів підсумки роботи з напрямку технічної творчості у Центрі та місті Луцьку за 2013-2014 навчальний рік.

Експозиція виставки «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» зібрала понад 40 експонатів (із них 19 на мікроконтролерах), які представили 16 навчальних закладів міста Луцька. Значна кількість робіт презентована у секціях: радіоелектроніка, електротехніка, промислова техніка.

  Презентовано більше 240 робіт на виставці декоративно-ужиткового мистецтва здебільшого у таких номінаціях: художнє різьблення по дереву, народна іграшка, художня аплікація, вишивка, живопис (взяли участь 24 ЗНЗ). Понад 70 робіт (11 ЗНЗ) технічного моделювання для молодших школярів у номінаціях: вироби в техніці оригамі та паперової пластики, найпростіші авіа-, судно-, авто-моделі, прості механізми, іграшки та механізми.

За підсумками робити журі кращі експонати будуть відібрані на обласні виставки технічної творчості.

Запрошуємо відвідати виставки технічної творчості учнівської молоді, які триватимуть до 28 березня 2014 року за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 18, каб. №№ 46, 49 з 9.00 до 17.00.

 

Фотоматеріали із відкриття виставки 


Корисні посилання