Змагались юні інформатики України

Юні інформатики міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді навчаються творчо і наполегливо. А вже через декілька років такої роботи мають власні проекти, якими хочеться поділитись з широкою громадськістю, почути думку спеціалістів. Проекти наших вихованців Бочкова Андрія та Семенюка Андрія стали переможцями обласного конкурсу «Екософт». Відтак хлопці представляли їх і на Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2019».

Бочков Андрій презентував мобільний додаток – гру «PC Creator», в якому користувач, граючись, дізнається про будову комп’ютера. Семенюк Андрій представив газету нашого Центру з доповненою реальністю «Живі Центрові новини».

Наші гуртківці справились з усіма труднощами і особливостями чемпіонату – постерним захистом, неодноразовим представленням проекту гостям і членам журі, необхідністю контролювати роботу одразу кількох пристроїв (мобільних ґаджетів, ноутбука). В результаті Семенюк Андрій зайняв третє місце в номінації «Прикладні програми», а Бочков Андрій – перше місце в номінації «Ігрові програми». Вітаємо юних інформатиків і зичимо нових звершень та перемог!

Бондар Я.С., керівник гуртка-методист Луцького міського ЦНТТУМ

Екософт   Екософт   Екософт


Корисні посилання