Тепло долонь і серця – Захисникам України!

Коли наближається свято Покрови Пресвятої Богородиці, а з ним і День Захисника Вітчизни та День козацтва, не можна не згадати тих, хто боронить наші кордони, береже мир і спокій в наших домівках. Це не просто солдати, а герої, патріоти України, яким важлива наша увага і розуміння того, що про них пам’ятають. Тому кожен рік вихованці Луцького міського ЦНТТУМ створюють обереги, подарунки, листівки, щоб привітати наших солдат.
Ніхто не заперечить важливої ролі волонтерів, які підтримують бійців від початку російської окупації ще з 2014 року. І це не лише організації, а звичайні громадяни, які за покликом серця допомагають і підтримують бійців на передовій. Інколи так буває, що знаєш людину давно, та впізнаєш про добрі справи , вчинки не з її власних уст, а зовсім випадково, з скромного репосту у соцмережах, з прохання долучитись не байдужих (тому що самій вже не під силу) до збору тих чи інших необхідних в даний момент речей, ліків, тощо. Наталя Єпіфанович, підприємець, волонтер і просто добра і скромна людина, яка не стоїть осторонь проблем, що спіткають наших хлопців на лінії розмежування – саме через неї цьогоріч частина подарунків, виготовлених власноруч вихованцями Центру, потрапили у Маріуполь, бійцям «АЗОВу», а ще частина поїде на передову, разом з ліками та солодощами.
Дякую всім і кожному, хто долучився до цієї акції, хто дає можливість поділитись своїм теплом і турботою з тими, кому це потрібно і важливо!

       


Корисні посилання