40 років: від СЮТ до ЦНТТУМ

Народившись, кожен заклад розпочинає писати свою неповторну історію, ось і, Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді пише її уже 40 років


Народившись, кожен заклад розпочинає писати свою неповторну історію, ось і, Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді пише її уже 40 років.

22 листопада з нагоди ювілею у колі друзів відбувся вечір-зустріч "40 років: від СЮТ до ЦНТТУМ", на який офіційно були запрошені усі працівники, що стояли у витоків закладу та до сьогодення. Відсвяткувати своєрідний день народження завітали: перший директор Луцької міської СЮТ Дмитро Олексійович Гнатюк; методист Олена Борисівна Потєлова; керівник фотогуртка, голова провспілкового комітету Тетяна Кирилівна Сажнєва; керівники гуртків - Вячеслав Олександрович Сафронов, Олег Миколайович Долєнко, Галина Іванівна Вахрамєєва, Віктор Антонович Кондратчук, Василь Йосипович Яблонський, Андрій Онуфрійович Музичук, Олег Іванович Смаль, Велко Міткович Шахов, Василь Никонорович Телючик, а також працівники закладу різних років, гості. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять тих, хто багато років життя віддав СЮТ, але не дожив до цієї зустрічі.

В ході зустрічі відбувся екскурс сторінками історії закладу, який розпочав перший директор закладу Дмитро Олексійович Гнатюк, поділившись своїми спогадами, а далі перейняли естафету усі гості.

Директор Луцького міського ЦНТТУМ Ігор Євгенович Данильчук поділився з присутніми успіхами та здобутками педагогічного та учнівського колективів. Вручив грамоти та подяки управління освіти Луцької міської ради за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок в розвиток позашкільної освіти кращим працівникам та ветеранам Центру, а також пообіцяв примножувати славні традиції закладу з питань розвитку дитячої технічної творчості.

Приємно було від того, що зініційований нинішнім директором Центру вечір-зустріч, зібрав справжніх фанатів своєї справи усіх років існування закладу та пройшов у прекрасній дружній атмосфері. Свято душі та серця завершилося частуванням усіх святковим тортом та щирими побажаннями щодо майбутніх неодноразових зустрічей у такому родинному колі.  

 


Корисні посилання