День позашкілля у центральному парку Луцька

Позашкільна освіта – невід’ємна складова освіти, що охоплює мільйони українських дітей.
25 вересня 2022 року у День позашкілля КЗ «Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради» провів День відкритих дверей для дітей, батьків та гостей міста. Дійство відбулося у парку імені Лесі Українки. Педагоги Центру відзначали своє професійне свято, даруючи юним лучанам радість та задоволення від можливості долучитися до технічної творчості.
Усі бажаючі мали можливість ознайомитися із виставкою робіт гуртківців початкового технічного моделювання, радіоелектроніки, робототехніки, основ дизайну, «Виготовлення сувенірів», спостерігати за запуском моделей ракет, заїздом картингістів на професійному карті, посидіти та сфотографуватись у карті, відчувши себе пілотом. Діти залюбки запускали літаючі моделі, автомоделі на кордодромі, електротрасі та трасі, генеруючи електроенергію руками. Грали у аерохокей на столі, виготовленому у гуртку радіоелектроніки. Гуртківці спортивної радіопеленгації провели майстер-клас із радіоорієнтування, а вихованці гуртка «Цифрова фотографія» - із азів фотомистецтва. Інформатики продемонстрували та ознайомили присутніх із ефектами доповненої реальності.
Усі бажаючі отримали запрошення на навчання у гуртках Луцького міського ЦНТТУМ. Нехай позашкілля для них стане впевненим кроком до майбутньої професії, розкриття власних талантів, успіху.
 


Корисні посилання