2013 - рік дитячої творчості

До завершення наближається ще один навчальний рік. Для кожного він був зі своїми успіхами, помилками, випробуваннями, досягненнями, невдачами та перемогами, але як би воно не склалося – це не змарнований час...


 

 

Шановні педагоги, батьки, дорогі діти!


До завершення наближається ще один навчальний рік.  Для кожного він був зі своїми успіхами, помилками, випробуваннями, досягненнями, невдачами та перемогами, але як би воно не склалося – це не змарнований час, а справжній внесок у краще майбутнє.


Закономірно, що людське життя складається з певних логічних етапів, серед яких навчання займає визначне місце. Це час, коли ми з особливими стараннями і допомогою досвідчених осіб здобуваємо та розвиваємо у собі ті чи інші якості та навики, від яких залежатиме успішність у житті. Здобуваючи знання, ми розвиваємо свої таланти, вчимося з досвіду багатьох людей, формуємося як особистість, готуємося  до ефективнішого застосування наших обдарувань і здібностей.

 

Так  як діяльність нашого позашкільного закладу охоплює вільний час дітей та заснована на добровільності, особистісно орієнтованому підході до інтересів і здібностей кожного, вся позашкільна робота Центру сприяє професійному самовизначенню учнівської молоді, насамперед, виявленню і розвитку схильностей і здібностей вихованців, формуванню мотивів вибору професій, моральних та інших якостей, важливих для майбутньої трудової діяльності. Адже в кожній малій дитині закладено велике майбутнє. Серед теперішніх наших вихованців напевне є великі вчені, жертовні лікарі, вправні керівники та урядовці, віддані педагоги, вправні слюсарі, люблячі батьки  та матері.

Щиро вдячний вам, педагоги та батьки! Ви вкладаєте у своїх вихованців душу, спираючись на фактичний рівень знань, життєвий досвід кожної дитини, показуєте та відкриваєте їй саму себе, особливості та способи розвитку її сил, якостей і здібностей, практичних умінь і навичок. Своєю любов`ю та невтомною працею допомагаєте щодня дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

Дорогі діти, ми, дорослі, пишаємося вами, адже кожна ваша перемога – це й наша радість перемоги, кожне ваше досягнення – це й наше досягнення. Незабаром розпочнуться літні канікули – пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою. Бажаю Вам змістовного та цікавого дозвілля, багато позитивних емоцій та набратися сил і наснаги на наступний навчальний рік.

Щастя усім, добра, міцного здоров’я, наснаги та успіхів!

Данильчук І.Є.,

директор Луцького міського ЦНТТУМ







 


Корисні посилання