Канікули: весело і з користю

Кожна дитина, з нетерпінням чекає шкільних канікул. Це чудова пора для активного відпочинку, зустрічей і проведення часу в своє задоволення. А вихованці ЦНТТУМ  ще й збираються на цікаві та корисні заходи.


Кожна дитина, з нетерпінням чекає шкільних канікул. Це чудова пора для активного відпочинку, зустрічей і проведення часу в своє задоволення. А вихованці ЦНТТУМ  ще й збираються на цікаві та корисні заходи.

На осінніх канікулах було проведено «Турнір юних знавців інформатики»  та «Посвяту в юні інформатики». Під час турніру гуртківці діляться на команди та обирають капітанів  (лідерів), які будуть вести свою команду до перемоги.  Діти мають змогу проявити себе, застосувати знання з інформатики на практиці в ігровій формі, вчитись на помилках, працювати в команді. 
По завершенню нагороджуються  грамотами команди, їх капітани та учасники які проявили себе якнайкраще. Солодкі призи, вже неодноразово приносять радість вихованцям. 

Під час турніруГра "Так чи ні"Після заходу: щасливі та натхненні
До Посвяти в юні інформатики наші вихованці і їх батьки, мабуть, думали, що стати юним інформатиком легко: потрібно лише записатись на гурток. Насправді ж, необхідно пройти ряд випробувань (вікторини, конкурси, завдання), прочитати Клятву Юного Інформатика, перш, ніж сам король Кібернетик присвоїть вам це горде звання. Зате потім можна не тільки з полегшенням зітхнути, а й досхочу порозважатись. 
А розваги в королівстві Інформатики незвичайні: це гра «Острів скарбів», конкурс юнг і капітанів. Своєрідною «родзинкою» заходу щорічно стає жартівливий аукціон. На ньому за спеціальні бонуси – ЦНТТУМи, зароблені під час попередніх конкурсів можна придбати щось важливе і потрібне. Так, гуртківцям вдалось купити пам’ятні призи від футбольної федерації Волині, блокноти і ручки від фірми «Час-Пік. Королівство канцтоварів». А декому «пощастило» придбати квитки на футбол в своєму дворі (бери м’яч, клич друзів і грай). Так чи інакше, захід лишив море вражень і бажання далі старанно вчитися та підкорювати все нові і нові вершини інформатики. 

Кабінет інформатики не вмістив усіх присутніхНа дійство завітав сам король КібернетикСправжні юні інформатики

 


Корисні посилання