Діти за безпечне майбутнє

У День захисту дітей Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради спільно з Головним управлінням ДСНС України у Волинській області та Волинською обласною організацією Добровільного пожежного товариства України провели підсумки обласного конкурсу «Діти за безпечне майбутнє». Окрім нагородження, було влаштовано справжнє дитяче свято, таке необхідне в теперішній час для дітлахів, заради їхніх посмішок: майстерки і подарунки, планетарій та малюнок на асфальті, можливість заглянути у мікроскоп та сфотографуватись біля машини ДСНС.

Вихованці Луцького міського ЦНТТУМ також представили свої творчі роботи на конкурс, були на святі та серед нагороджених. Почесне І місце у Поліщука Івана, Бєцової Єлизавети, Салаутіної Каріни. ІІ місце вибороли: Тарадюк Анна, Васеніна Анастасія, Петровський Назар. ІІІ місце: Спіріна Вероніка, Вітер Артем, Клименко Данило. А також Дипломом за ентузіазм, використання сучасних технологій та активну участь отримав Дудик Роман.

Та за кожною перемогою стоїть досвід педагогів, керівників гуртків: «Основи поліграфії та видавництва» Семенюк Оксани Володимирівни, «Трасове автомоделювання» Кадлубицького Павла Івановича, «Основи дизайну» Голодишиної Алли Євгеніївни, «Виготовлення сувенірів» Чирської Нелі Володимирівни та Яцюри Наталії Олександрівни.

Вітаємо вихованців та педагогів з перемогою та зичимо більших здобутків під мирним небом!


Корисні посилання