Тиждень охорони праці

З 21 по 28 квітня 2016 року в Луцькому міському ЦНТТУМ був проведений Тиждень охорони праці, який  проходив в рамках місячника безпеки життєдіяльності. 


З 21 по 28 квітня 2016 року в Луцькому міському ЦНТТУМ був проведений Тиждень охорони праці, який  проходив в рамках місячника безпеки життєдіяльності. 
Службою охорони праці ЦНТТУМ був проведений аналіз Угоди з охорони праці, здійснений огляд стану безпеки навчання та праці у навчальних кабінетах, перевірка документації з охорони праці та техніки безпеки, перегляд Інструкцій з охорони праці у відповідності до Положення про розробку інструкцій з охорони праці, 

перевірка стану обладнання, ручного електрифікованого інструменту, контроль за забезпеченням дітей та працюючих засобами пожежогасіння, засобами індивідуального захисту, медикаментами.

Педагоги переглянули та поновили куточки з охорони праці в кабінетах, поповнили матеріали (пам’ятки, відеофільми, презентації) з пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях. Керівниками гуртків в навчальних групах з вихованцями були  проведені виховні заходи: конкурси малюнків, презентацій, публікацій, технічних моделей, вікторини, інформаційно-просвітницькі години з питань безпеки, гігієни праці та навчання.
Особливу увагу педагоги Центру зосереджували на питаннях правил поведінки при виявлені вибухонебезпечних речовин та поведінки під час подорожі до лісу та збору грибів, лікарських рослин.


У березні-квітні 2016 р. вихованці гуртків Центру (7 чол.) взяли участь в обласному заочному конкурсі «Рятувальники очима дітей», який щороку проходить в рамках Міжнародного Проекту  № PBU/0754/11 «Молодь прикордоння: разом за безпеку», двоє гуртківців Центру стали переможцями даного конкурсу. 

 


Корисні посилання