День відкритих дверей

14 вересня 2012 р. Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з Палацом учнівської молоді провели День відкритих дверей.



        

День відкритих дверей

14 вересня 2012 р. Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з Палацом учнівської молоді провели День відкритих дверей.

Учні шкіл міста мали змогу відчути себе юними дизайнерами, створюючі об’ємні листівки на майстер-класі від керівника Голодишиної А. Є., малими «шумахерами» на картах під пильним керівництвом Ковальчука С. І., побачити виставку з початкового технічного моделювання для молодших школярів, де керівник Яцук В. В. демонстрував макети техніки з паперу, картону, поробки з фанери. Хлопчаки з захопленням розглядали повітряних зміїв.

З великою зацікавленістю діти спостерігали за дією електричних приладів, які виготовлялись на гуртку радіоелектроніки під керівництвом Федюка П. М. та Оксенюка А. Д.

Макети світились і рухались біля стенду технічного моделювання для молодших школярів під керівництвом Панасюк Т. Є. І, звичайно, погляд зупинявся біля ноутбуку, де демонструвався відеоролик про роботу і дозвілля гуртківців Луцького міського ЦНТТУМ. До речі, цей відеоролик, а також багато різноманітних візиток, рекламок, листівок, буклетів та ін. друкована продукція створювались на гуртках інформатики та «Основ поліграфії  та видавництва» під керівництвом Бондар Я.С. та  Савчук Л. В.

Розваги і видовища не обмежувались приміщенням Палацу, - дійства розгортались і на вулиці. Керівник гуртка зі спортивної радіопеленгації Братчук А. Л. вміло ховала «лисиць», що не кожному бажаючому, а їх було не мало, - як не ходили між ялинами та навколо, не всім пощастило знайти. А які маневри демонстрували на болітах вихованці гуртка «Юний картингіст»! Хлопчакам аж дух перехоплювало, коли вони випробовували себе на швидкостях.

Загалом, свято вдалося на славу, і є надія, що присутні батьки, вчителі не раз замисляться, яку величезну користь для розвитку дитини, збагачення її знань, умінь і навичок несуть в собі керівники-педагоги позашкільних закладів, що вкладають усі свої сили, знання та досвіт дітям. Хочеться наголосити – безкоштовно для дітей! Ось, приходь, бери – ці знання стануть твоїми, лише не полінуйся, прийди!

Батьки, не упустіть такого шансу, приводьте своїх діток!

Вас чекають за адресою: вул. Шопена, 18, тел.24-12-73, 24-72-22

Запис в гуртки проводиться кожного дня  

з 9.00 до 13.00 год. та з 15.00 до 18.00 год.

Зав. організаційно-масовим відділом

Голодишина А.Є.

 
День відкритих дверей
День відкритих дверей
День відкритих дверей
День відкритих дверей


Корисні посилання