Перший в житті екзамен

30 квітня у Палаці учнівської молоді на гуртку інформатики відбулася підсумкова атестація, яка показала, чому гуртківці навчились і які знання здобули за роки своєї роботи в ЦНТТУМ.


30 квітня у Палаці учнівської молоді на гуртку інформатики відбулася підсумкова атестація, яка показала, чому гуртківці навчились і які знання здобули за роки своєї роботи в ЦНТТУМ. На екзамені були присутні: заступник директора ЦНТТУМ, керівник гуртка основ поліграфії та видавництва – Семенюк Оксана Володимирівна та вчитель–методист з інформатики НВК №9 Лабнюк Оксана Михайлівна. Вони та наша керівник гуртка Бондар Ярослава Степанівна – оцінювали знання та вміння учнів.
Як це було? Спочатку ми витягували білети із запитаннями,  готувалися, на підготовку в нас було 15-20 хвилин. Після цього до нас по черзі підходили екзаменатори та перевіряли теоретичні знання і виконане практичне завдання. Варто зазначити, що заздалегідь усі ми підготували творче завдання, яке стало своєрідним подарунком навчальному закладу.
 Якщо ви подумали, що гуртківці  не хвилювались, це не правда. Кожен з нас бажав показати себе з найкращої сторони, виявити всі свої знання. Ми довго готувались до цього, і досягли своєї мети - успішно здали наш перший екзамен. Тепер ми чекаємо на вручення свідоцтв про позашкільну освіту, на які заробили своєю працьовитістю, наполегливістю та великою жагою до знань.

підсумкова атестація

Вихованка гуртка Юревич Юлія


Корисні посилання