Обласні змагання з робототехніки

20 грудня 2022 року відбувся обласний конкурс “ROBO-SUMO VOLYN 2022”, який проходив у Луцькому національному технічному університеті, і був проведений спільно з Малою академією наук Волині, Луцькою міською радою, Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Вихованці гуртка «Основи робототехніки та комп’ютерного моделювання» Луцького міського ЦНТТУМ Кущ Арсен та Філюшко Владислав отримали чудову можливість перевірити власні конструкторські ідеї у дії, командну злагодженість та координацію рухів під час керування роботом на обласному конкурсі. Не зважаючи на те, що це був їх дебют у конкурсах такого напрямку - вони провели його відмінно! Спостерігаючи за виступами інших учасників вони виробили власну стратегію керування роботом і вдосконалювали її з кожним наступним раундом. Ця чудова тактика постійно вдосконалювалась, завдяки чому змогли вийти  у півфінал.

У загальному заліку команда зайняла почесне III місце!!! Щиро вітаємо учасників команди та їх наставника Седанова Олексія Олексійовича, керівника гуртка «Основи робототехніки та комп’ютерного моделювання» з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Також щиро дякуємо депутату Луцької міської ради Володимиру Пшибельському за сприяння у придбанні конструктора LEGO, завдяки якому вихованці втілюють власні проекти та мають можливість приймати участь у таких видовищних і цікавих заходах!


Корисні посилання