«Лелека» скликає друзів

З 16 по 19 вересня 2015 року в м.Богуслав Київської області на базі дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка» було проведено традиційну зустріч організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку «Лелека – 2015» Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація за нове покоління «Лелека».


З 16 по 19 вересня 2015 року в м.Богуслав Київської області на базі дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка» було проведено традиційну зустріч організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку «Лелека – 2015» Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація за нове покоління «Лелека».
      Мета зустрічі: презентації поточних проектів ВБО «Лелека», обмін досвідом роботи, інноваціями в управлінні, підготовці кадрів, презентація досвіду роботи, обговорення проблем в організації та проведенні оздоровлення та відпочинку дітей, спільний пошук шляхів розвитку галузі.
    Відповідно до програми Збору відбулися:
- звітно-виборна конференція;
- семінар-практикум;
- майстер-класи та «круглі» столи;
- творчі майданчики провідних таборів України;
- професійний фестиваль таборів «Кубок  Лелеки – 2015»;
- конкурс ігрових програм «Сузір’я гри»;
- екскурсія в краєзнавчий музей М.Богуслав.
    Активну участь у зустрічі взяла команда дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Ровесник» управління освіти Луцької міської ради у складі: директора Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради та ДПЗОВ «Ровесник» Данильчука Ігоря Євгеновича,  вчителя фізичної культури Луцької гімназії №18 та методиста табору Кочубей Людмили Володимирівни,; методиста Луцького міського ЦНТТУМ та табору Філонюк Алли Віталіївни,; педагога-організатора Луцького НВК №7 та культорганізатора табору Риковської Наталії Миколаївни, вчителя фізичної культури Луцької ЗОШ №25 та інструктора з фізичного виховання табору Сагайка Володимира Сергійовича, студентки Луцького педагогічного коледжу та виховательки табору Кочубей Єлизавети Андріївни.
    Усі учасники команди отримали іменні сертифікати за активну участь у роботі Збору за напрямками:
-    організація роботи тимчасового дитячого  колективу;
-    менеджмент педагогічної команди;
-    реалізація різноспрямованих педагогічних програм в одному рекреаційному просторі. Команда ДПЗОВ «Ровесник» стала лауреатом конкурсу «Сузір’я гри», переможцем фестивалю у номінації «Стенд» та переможцем у номінації «Кубок Лелеки-2015». Команда нагороджена дипломами та кубком ВБО «Лелека».
Адміністрація Луцького міського ЦНТТУМ та ДПЗОВ «Ровесник» щиро дякує Луцькому міському голові Романюку Миколі Ярославовичу, начальнику управління освіти Луцької міської ради Гребенюку Олегу Володимировичу, заступнику начальника управління освіти, начальнику відділу ДЗСПО Силці Тетяні Олександрівні, головному бухгалтеру Павлюк Ірині  Феодосіївні, директорам Луцьких ЗНЗ № 7(Карюк Н.В.),18 (Скороход С.А.), 25(Цейко В.І.), Луцького педагогічного коледжу (Бойчук П.М.) за сприяння в участі у Всеукраїнському Зборі  команди ДПЗОВ «Ровесник». 
Дякуємо усім за підтримку.

 


Корисні посилання