10 хрестиків вишиванки

Мистецтво вишивки - давня українська традиція. У вишиваних узорах закодована історія, цінності і прагнення українського народу. Вишивка і сьогодні поширена і користується попитом. З нагоди 21 травня, Дня української вишиванки, юні інформатики Луцького міського ЦНТТУМ долучились до акції "10 хрестиків вишиванки", організованої інформаційно-технічним відділом Центру. 

Учасникам потрібно було “вишити” 10 хрестиків - дистанційно виконати 10 завдань на знання географічних та технологічних особливостей української вишиванки, створити узори в електронних таблицях Excel, вишивку бісером і хрестиком в графічному редакторі Photoshop. 

Найактивнішими учасниками акції стали Павло Василюк, Олександра Геліч, Демчук Давид, Середа Максим. Нам приємно відзначити загальну ерудицію наших гуртківців, високий рівень поданих робіт і вміння знаходити вихід у нестандартних ситуаціях. Після закінчення карантину вони отримають призи від оргкомітету.

А абсолютними переможцями акції “10 хрестиків вишиванки” стали Середа Максим і Демчук Давид - вони набрали 98 балів зі 100 можливих! Хлопці, ви - молодці! Не знаємо, як ви справляєтесь з голкою і ниткою, а з допомогою комп’ютера ви стали справжніми вишивальниками! Хороші роботи також показали Ястремський Максим та Ястремська Марія.

Ми вітаємо усіх учасників нашої патріотично-мистецько-краєзнавчо-інформатичної :) акції! Бажаємо нових успішних кроків у освоєнні інформаційних технологій! Бережіть ваші вишиванки - і як сорочки, і як неоціненний душевний скарб! 

        
 
     
 
    
 
    

Корисні посилання