Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

Цікавим та результативним став травень 2019 року для вихованця гуртка «Початкове технічне моделювання» Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, учня  Луцького НВК «Гімназія № 14 ім. Василя Сухомлинського» Іллі Шнайдюка та керівника гуртка Юлії Михайлівни Мазур. Гуртківець, за результатами своєї творчої та наполегливої праці протягом навчального року, отримавши перемоги на міському та обласному конкурсі-змаганні учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, з 21 по 23 травня брав участь (у складі команди області) у Всеукраїнському етапі конкурсу, що проходив у Нетішині Хмельницької області.

У заході взяли участь 42 учасники із 19 областей України. Відповідно до програми конкурсу учасники виконували чотири завдання: складали теоретичний тест та виготовляли модель робота з рухомими елементами за готовими розгортками; майстрували та запускали на дальність польоту літаючу модель планера; виготовляли модель автомобіля на гумомоторі із запропонованого набору вторинного матеріалу та проводили перевірку її працездатності - запускали на дальність проїзду.

За результатами своє роботи Шнайдюк Ілля отримав ІІ місце у номінації «Технічне завдання».

Загалом конкурсанти отримали неймовірні враження, багатий досвід спілкування із залюбленими у технічну справу дітьми, позитивний заряд енергії, чудові екскурсії, розвиваючі цінні подарунки та нагороди від організаторів. 

Щиро вітаємо Іллю та його наставника Юлію Михайлівну із перемогою та зичимо нових звершень!

Луцький міський ЦНТТУМ    Луцький міський ЦНТТУМ   Луцький міський ЦНТТУМ


Корисні посилання